Ajankohtaista

UUDET VUOSIJÄSENYYDET NYT -15 %

20.8.-20.9.2018 välillä aktivoidut uudet vuosijäsenyydet nyt -15 %. Alennus lasketaan valitsemasi 12 kuukauden määräaikaisen jäsenyyden kk-hintaan määräaikaisen jäsenyyskauden loppuun saakka. Etusi valitsemastasi jäsenyydestä riippuen 52,20 € – 115,20 €. Liittymis- ja käsittelymaksu 39 € veloitetaan jäsenyyden alussa. Liity tästä


P&T-KLUBIJÄSENEN YSTÄVÄNPÄIVÄN LAHJAKORTIT

Vain P&T:n klubijäsenille – tulosta tästä lahjakortti ystävällesi: 5 erilaista – voiko ystävyydesta kiittäminen enää helpommaksi mennä!


P&T:N JÄSENYYS KANNATTAA

Tuntuvia asiakasetuja ympäri vuoden, mm.:

p&t syyskuun kaikki jäsenedut


ELOKUUN JÄSENETU

Asiakkaanamme saat mukavia hintaetuja yhteistyökumppaneittemme tuotteista tai palveluista.
Tässä elokuun asiakasetusi:


HEINÄKUUN JÄSENEDUT

P&T:n asiakkaille heinäkuun jäsenetuna terveyttä ja hyvää oloa:


HAEMME JOUKKOOMME ASIAKASNEUVOJAA/JÄSENMYYJÄÄ SEKÄ PROMOOTTOREITA

Asiakasneuvojan/jäsenmyyjän tehtäviin kuuluu asiakaskontaktien hankinta, asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, sähköisesti ja kasvotusten sekä klubin esittely ja liikuntapalveluiden myynti. Promoottorin tehtävä on edustaa kuntoklubiamme toimipaikkapromootioissa, julkisilla paikoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Promoottori lähestyy aktiivisesti asiakkaita, luo positiivista mielikuvaa kuntoklubista ja kerää asiakaskontakteja asiakasneuvojan/jäsenmyyjän kontaktoitavaksi.

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyvää suomen kielen taitoa ja erityisesti positiivista asennetta. Aikaisempi kokemus jäsenmyynti- ja tai promootiotehtävistä katsotaan eduksi. Konseptin edustaja vastaa konseptiin perehdyttämisestä. Työskentely aloitetaan jo perehdytysvaiheessa. Haemme työtehtävästä riippuen koko- tai osa-aika toimijoita. Työtehtäviä voi myös osaamisen ja halun mukaan joustavasti yhdistellä mukavaksi kokonaisuudeksi. Toivomme, että työskentelet yksityisenä ammatinharjoittajana tai laskuttavassa palveluntuottajayhteisössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Samalla pääset sisälle kehittyvään toimialaan ja edustat loppuasiakkaitten arvostamaa liikemerkkiä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö työtehtävään, lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen ari.puro-aho@pandt.fi. Soveltuvimmat kutsumme haastatteluun.
Lisätietoja antaa Ari Puro-Aho gsm 040 867 46 11

Työn suorituspaikka: Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa
Työaika: Osa-aika arkisin ja/tai viikonloppuisin
Palkkaus: Provisiokorvaus (jäsenmyynti), tuntikorvaus (promootiotoiminta).

Yhteyshenkilö: Ari Puro-Aho, gsm 040 867 46 11, ari.puro-aho@pandt.fiKIITOS OSALLISTUMISESTASI AVOIMET OVET -LAUANTAIHIN 11.3.2017

Kiitos osallistumisestasi Avoimet Ovet -tapahtumaamme ohikulkijana, tutustujana, yhteistyökumppanina, tavarantoimittajana ja jäsenasiakkaanamme!

TEHO Sport -palautusjuomat ja -patukat saivat kiitosta, monessa kodissa twistaillaan iltaisin Selättimen kanssa ja Hopea-Puron korut kohtasivat kantajansa. Happy Beavers -kylpytynnyriviikonloput viihdyttävät kahden (2) kohdalla joko pienempää tai suurempaa joukkoa!


AVOIMET OVET LA 11.3.2017

Nyt ei voi enää sanoa, että kuntosaliin ei ehdi tutustumaan viikolla! Tule tutustumaan lähimpään P&T-kuntosaliisi la 11.3. Avoimissa Ovissa ja tee siitä oma P&T-kuntosalisi liittymällä kuntosalisi jäsenasiakkaaksi.

Avoimien Ovien yhteistyökumppaneina ovat TEHO Sport (juomat ja patukat), Happy Beavers Oy (osallistu kilpailuun – 2 onnellista voittaa kylpytynnyrin viikonlopuksi käyttöönsä), Selätin (kuntoilulaitteet) ja Hopea-Puro (hopeakorut).


Tiedote: P&T-KUNTOSALIT JA HEALTH CARE SUCCESS YHDISTIVÄT VOIMANSA JA TUOVAT MAALISKUUN AIKANA P&T:N KUNTO- JA HYVINVOINTISALEILLE UUDENLAISEN LÄHESTYMISTAVAN KUNTOILUUN JA SEN ALOITTAMISEEN

Aikuisten, arki- ja työkunnostaan huolehtivien peruskuntoilijoiden kuntosaleista tuttu P&T-ketju huomioi jatkossa kuntosalin jäseneksi liittyneen henkilön terveydentilan aiempaa vahvemmin henkilökohtaisten hyvinvointi- ja kuntoilutavoiteiden määrittämisessä tämän niin halutessa.

Suomalaisen Health Care Success Oy:n terveys- ja hyvinvointiteknologian ja sitä tarvittaessa hyödyntävien terveydenhuollon ja P&T-ketjun liikunnan ammattilaisten avulla P&T:n asiakkaalle pystytään haluttaessa rakentamaan selkeät polut, joissa kuntoilu ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen yhdistetään kootusti toisiinsa.

Health Care Successin Tango-hyvinvointiteknologia ja -palvelut motivoivat peruskuntoilijaa seuraamaan kuntoiluaan P&T-kuntosaleilla ja niiden ulkopuolella, tarkkailemaan omia elämäntapojaan ja lisäämään näin henkilökohtaista terveystietoisuuttaan kaikissa ikäryhmissä.
Tango-tuotteiden tukemana P&T-ketjun yrittäjäyksiköissä toimivat liikunnan ammattilaiset voivat yksinkertaisilla, helpoilla ja hauskoillakin tavoilla yhdistää kuntosaliharjoittelun sekä arki- ja hyötyliikunnan mm. elämäntapasairauksia kuten ylipaino, sydän-, tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä diabetes ennaltaehkäiseväksi toiminnaksi ja kuntoilijakohtaisesti personoiduksi kuntoiluksi.

P&T:n asiakkaan niin halutessa kokonaisuuteen liitetään terveydenhuollon ammattilainen, joka HCS:n teknologian yhteen paikkaan keräämän ja jalostaman tiedon tukemana pystyy tunnistamaan kuntoilijan terveydentilan, seuraamaan sen kehittymistä ja tarvittaessa huomioimaan tiedon diagnosoinnissaan henkilön itsensä sen hyväksyessä.
HCS:n teknologia nostaa ensimmäistä kertaa esiin esim. aktiivisuudesta, henkisestä hyvinvoinnista, stressittömyydestä ja unesta mitattavan sydänterveyden tuloksen peruskuntoilijan tai P&T-kuntosalilla kuntoilunsa aloittaneen henkilön henkilökohtaisen hyvinvointinsa seuraamiseen.

-P&T:n filosofia perustuu siihen, että tarjoamme kuntoiluympäristön kaikille oman kuntonsa huolehtimisesta kiinnostuneille lähtötasosta tai tavoitteista riippumatta. Meillä kuntoilu ei tarkoita supertiukkoja vatsalihaksia tai ravintolisiä vaan henkilökohtaisen hyvinvoinnin saavuttamista – mikä se on, sen päättää asiakkaamme itse, ei vieruskuntoilija tai hänen habituksensa. Yksi hakee kuntoilusta apua uniapneaan, toinen painonhallintaan ja kolmas työssäjaksamiseen. Näemme, että oman kuntoilun personoiminen HCS:n teknologian sekä siitä saatavan ja jalostettavan tiedon avulla tukee tätä ajatusta, kertoo Marko Lavikainen, PT SALIT Finland Oy.

-Mielestämme kunnosta huolehtimisen ei pitäisi perustua määräämiseen – saarnaamiseen siitä mitä ja kuinka paljon mitäkin pitäisi tehdä tai kuinka usein. Sen sijaan asioiden tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen saavat aikaan positiivista kehittymistä. Tango-hyvinvointimittarimme onkin kuin hyvä ystävä, joka kulkee ranteessa joka päivä mukana: se kerää informaatiota käyttäjänsä hyvinvoinnista, jalostaa siitä tietoa, kokoaa sen yhdestä paikasta luettavaksi ja tukee näin päivittäisen hyvinvoinnin kehittymistä. It´s all about feeling good about yourself, jatkaa Jari Råglund, Health Care Success Oy.

P&T-kuntosalit ovat paikallisten franchising-ketjuyrittäjien omistamia kunto- ja hyvinvointisaleja jotka tarjoavat helpon ja matalakynnyksisen toimintaympäristön sekä omatoimisille peruskuntoilijoille että niille, jotka haluavat kuntoilunsa tueksi henkilökohtaista ohjausta ja muita hyvinvointia tukevia palveluita.

Tango-hyvinvointiteknologian P&T-kuntosaleille ja sitä hyödyntämään haluavien asiakkaiden käyttöön toimittaa suomalainen Health Care Success Oy.

Terveyspalvelut P&T:n asiakkaille toimittaa puitesopimuskumppani.

P&T-kuntosaleja (Puls & Träning) löytyy tällä hetkellä Suomesta 10 ja Ruotsista 70 kappaletta. Suomessa ja Baltiassa P&T-ketjuliiketoimintaa harjoittavan P&T Finlandin omistavat Puls & Träning Sverige AB ja joukko suomalaisia yksityissijoittajia.

Health Care Success Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen terveysteknologiayritys. Yrityksen teknologia tuottaa tietoa terveydenhuollon, liikunnan ja kansanterveyden ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä kuntoilijoille itselleen.


YSTÄVÄNPÄIVÄ-ETU P&T-JÄSENASIAKKAALLE

Ystävällesi talviedut – Sinulle kiitokseksi suomalainen Tango TW102 -aktiivisuusmittari!

Tämä on P&T:n Ystävänpäivä-etu P&T-jäsenasiakkaalle:
kun tuot 14.-16.2.2016 välisenä aikana ystäväsi uudeksi 12 kk jäsenasiakkaaksemme saat kiitokseksi jäsenyydestäsi ja suosittelustasi Tango TW102 -aktiivisuusmittarin!

Etu on voimassa vain P&T:n Ystävänpäivä-jakson aikana eli 14.-16.2. solmituissa sopimuksissa kaikissa Suomen P&T-kunto- ja hyvinvointisaleissa. Edellyttää, että ystäväsi sopii uuden 12 kk jäsensopimuksen ja että Sinulla on voimassa oleva jäsensopimus. Saat aktiivisuusrannekkeen kun ystäväsi on maksanut 1. jäsenmaksunsa.

Pyydä ystävääsi mainitsemaan nimesi liittyessään jäseneksi tai tulkaa yhdessä Avoimiin Oviin! Jäsenyyden voi hankkia myös verkkokaupasta.

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ja ystävällesi – tervetuloa!


1.1.-28.2.2017 AJALLA

28.2.2017 mennessä solmittuihin 12 kk kuntosalijäsenyyksiin:

– 1. kuukausi veloituksetta
– laiteopastus kaupan päälle

Aikuisten kuntosalilla ovat käytössäsi kuntosalipalvelut (kuntoilijalle sopivat vapaa- ja levypainot; painopakalliset kuntoilulaitteet; aerobiset laitteet ja venyttelyalue; ryhmäliikuntapalvelut Lielahdessa ja Kauklahdessa; pienryhmäliikunta kuntosalikohtaisesti), henkilökohtaisen kuntoiluohjauksen palvelut (Personal Training) ja ravintoneuvonta. Kysy myös pienryhmistä: painonhallinta, kävelykoulu jne.


ALOITTAVA KUNTOILIJA: KOKEILE P&T-KUNTOSALIN 21 PÄIVÄN KUNTOILUHAASTETTA

Oletko päättänyt, että nyt on oikea aika aloittaa kuntoilu? Aloittava kuntoilija: kokeile P&T-kuntosalin 21 päivän kuntoiluhaastetta. Huomaat, kuinka kuntoilu voi ollakin mukavaa ja että liikkumisesta voikin nauttia! Käy lukemassa haasteesta ja muista meille tärkeistä asioista Facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/PTFinland.PTkuntosalit/


SYYSTARJOUKSET VOIMASSA P&T-KUNTOSALEILLA: esim. LOKAKUU MAKSUTTA!

Hanki nyt P&T-kuntosalin 12 kuukauden jäsenyys ja saat esim. lokakuun maksutta! Liittymismaksu 39 e. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan 15.9.-16.10.2016.

Huom! Pirkanmaalla lisätarjous! Jos vielä tähän asti olet miettinyt jäsenyyttä aikuisten kuntosalilla, lopeta miettiminen – nyt kannattaa toimia!


Syyskausi alkoi P&T-kuntosaleilla!

Tervetuloa syksy! Tervetuloa hyvät lupaukset ja niiden toteuttaminen!
Tervetuloa uusi hyvä elämä! Tervetuloa P&T-kuntosaleille!

Älä enää aio – nyt on aika toimia: aloita pitkään mielessä ollut lahdutusprojekti, kiinteydy haluamistasi kohdista, käynnistä kuntoutuminen tai aloita uusi elämä arkipäivän kuntoilun avulla.

Tule tutustumaan aikuisten kuntosalille! Avoimissa Ovissa voit tutustua laitteisiin veloituksetta ja jäsenyyden hankit verkkokaupastamme helposti 24h.


Olipa kesä kuuma tai kostea – viilennetyllä P&T-kuntoklubilla on miellyttävä kuntoilla!

Kesä ja heinäkuu hintaan 0 €, kun hankit uuden 12 kk määräaikaisen kuntosalijäsenyyden 1.5.-30.6.2016 välisenä aikana. Liittymismaksu 39 e. Määräaikainen jäsenyyskausi alkaa 1.8.2016.

Lähimmän viilennetyn kuntoklubisi ja hintatiedot löydät täältä.
Tervetuloa!


P&T Suutarilaan Personal Traineriksi

Vahvistamme tiimiämme: haemme P&T Suutarilaan kahta koulutettua sekä asiakaspalvelu- ja motivointitaitoista Personal Traineria työskentelemään mukavien ja sitoutuneiden asiakkaittemme parissa.
Etsimämme henkilö on energinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen, jonka tehtäviin kuuluvat henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi pt-palveluiden myynti ja pienryhmävalmennus.
Saat käyttöösi P&T-ketjun tuotteistetut pt-palvelut sekä koko ketjun tuen.
Työn alkaminen: tammikuu 2015 tai sopimuksen mukaan
Työskentelymuoto: yrittäjä (esim. toiminimi, oy, osuuskunta) myös laskutus Eezy, Ukko yms. kevytyrittäjäpalveluiden kautta mahdollinen
Hakemukset: suutarila@pandt.fi
Viimeinen hakupäivä: 15.12.2015
Lisätietoja: yrittäjä Ari Puro-Aho, puh. 040 867 4611


Lahjakortit Pukinkonttiin!

Isälle, äidille, puolisolle, kumppanille, ystävälle…

Anna lahjaksi kuntoilun iloa kanssasi tai omaa aikaa! Lahjakortit myynnissä nyt kaikissa P&T-kuntosaleissa. Lahjakortin arvon voit määritellä itse tai pyytää konsultaatiota yrittäjältämme tai kuntosalin Personal Trainerilta. Lahjakortin hankit helpoiten Avoimista Ovista tai suoraan P&T-yrittäjältä. Tervetuloa!


P&T:n liikuntaviikot

Nyt on oikea aika päättää siitä, missä kunnossa olet vuoden päästä. Käy tutustumassa lähimpään P&T-kuntosaliisi Avoimissa Ovissa ja tee elämääsi vaikuttava päätös – hyödynnä samalla oman P&T-kuntosaliyrittäjäsi mahdolliset aktiiviset tarjoukset ja kampanjat.


HALUATKO PERSONAL TRAINERIKSI?

Vahvistamme tiimiämme: haemme P&T Hämeenkyröön koulutettua sekä asiakaspalvelu- ja motivointitaitoista Personal Traineria työskentelemään mukavien ja sitoutuneiden asiakkaittemme parissa.
Etsimämme henkilö on energinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen, jonka tehtäviin kuuluvat henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi Personal Training -myynti ja pienryhmävalmennus.
Työn alkaminen: syyskuu 2015
Työskentelymuoto: yrittäjä (esim. toiminimi tai osuuskunta) tai palkkasuhde
Hakemukset: hameenkyro@pandt.fi
Viimeinen hakupäivä: 24.8.2015
Lisätietoja: yrittäjä Sami Kangasperko, puh. 0500 575 317


P&T KUNTOSALIEN KESÄTARJOUKSET

Tutustu alueesi P&T-kuntosalin kesätarjoukseen ja hyödynnä mahtavat edut! Tarjoukset ja kampanjat vaihtelevat alueittain – ota yhteyttä oman P&T-salisi yrittäjään ja kysy lisää!

VUODENVAIHTEEN AVOINTEN OVIEN POIKKEUSAJAT

Vuodenvaihteen Avointen Ovien poikkeusajat löydät oman P&T-kuntoklubisi sivulta!

JOULUNAJAN AVOINTEN OVIEN POIKKEUSAJAT

Avointen Ovien poikkeusajat joulun aikaan näet oman P&T-kuntoklubisi sivulta!

PUKINKONTTIIN P&T-LAHJAKORTTI! HELPPO JA NOPEA LAHJAIDEA!

Joulun suosikkilahjat nyt myynnissä: kuntosalikortti 12 tai 3 kk ja Kuntosalilahjakortti. Kysy lisää omalta P&T-yrittäjältäsi!

P&T-HÄMEENKYRÖN HYVÄN KUNNON PÄIVÄ

Hyvän Kunnon Päivä Hämeenkyrössä la 22.11.2014 klo 11-16. Mukana myös Forever ja Kehäkukka! Tervetuloa.

HÄMEENKYRÖSSÄ SOHVABOIKOTTI!

Hämeenkyrössä alkoi sohvaboikotti! Kaikki Personal Trainer -paketit -20 e! Varaa paikkasi ryhmistä – jo tänään!