Franchising

Puls & Träning jatkaa kasvuaan ja etsimme nyt lisää franchising-yrittäjiä.

Harkitset todennäköisesti tätä lukiessasi oman kunto- ja hyvinvointisalin perustamista. Yrityksen nimi, logo, kotisivut, liiketila, rakennustyöt, sisustus, kuntosalilaitteiden ja ohjelmistojen valinta, henkilökunnan rekrytointi, investointi- ja kannattavuuslaskelmat sekä liiketoimintakonseptin määrittäminen ovat esimerkkejä asioista, joiden tulee ensin loksahtaa kohdalleen.

Haluatko ryhtyä Puls & Träning -ketjun franchising-yrittäjäksi?

Klikkaa tästä


Kuntosalin avauksen jälkeen ovat vuorossa muun muassa palveluliiketoiminnan kehittämistä, markkinointia, myyntiä ja hallintoa koskevat kysymykset sekä huoli siitä, että kuntosalisi ei menestykään suunnitelmien mukaisesti.

Puls & Träning franchising -yrittäjänä saat apua kaiken tämän kanssa. Puls & Träning on kehittänyt myös oman asiakas- ja laskutusjärjestelmän, jotta vältymme kalliilta lisenssimaksuilta. Järjestelmämme avulla voimme seurata liiketoimintasi kehittymistä ja siihen liittyviä olennaisimpia tunnuslukuja. Tällä tavoin pystymme ennakoimaan tulevia haasteita ja minimoimaan liiketoimintaan liittyviä riskejä.

Olemme apunasi koko kuntosaliprojektin suunnittelu- ja rakennusvaiheen ajan. Lisäksi tarjoamme käyttöösi kuntosalitoiminnan pyörittämiseen tarvittavat työkalut sekä parhaaksi havaitut toimintamallit.

Voit toki tehdä kaiken myös itse, mutta apumme ansiosta säästät satoja työtunteja ja vältät tarpeettomat sudenkuopat sekä oppirahojen maksamiset. Lisäksi pääset osalliseksi tavaramerkistämme ja sinulla on ketjuorganisaatiomme tuki käytettävissäsi. Ketjussamme et ole koskaan yksin, vaan osa tiimiämme muiden P&T franchise-yrittäjien kanssa. Hakeudu siis yrittäjäksi kauttamme, me autamme sinut alkuun!

MARKKINATUTKIMUS JA LIIKETILAT

Avustamme sinua markkina-analyysin laadinnassa ja arvioimme, minkä kokoinen kuntosali on toi-minta-alueellasi kannattava. Autamme myös löytämään sinulle sopivan liiketilan laajan kumppaniverkostomme kautta.

VUOKRASOPIMUSNEUVOTTELUT

Autamme vuokrasopimusneuvotteluissa vuokranantajan kanssa.

TALOUS

Teemme taloudellisen arvion tiloista. Laskemme salin kannattavuuden kannalta tarvittavan koko-naisjäsenmäärän ja alkupääoman toiminnan käynnistämiseksi. Lisäksi laadimme budjetin kahdelle ensimmäiselle toimintavuodelle. Tarjoamme apua myös muissa taloudellisissa asioissa mm. rahoituskonsultoinnissa.

RAKENNUSTYÖT

Laadimme tilojen piirustukset ja toimitamme rakennusohjeet urakoitsijoille. Tämän lisäksi valvomme rakennustöiden edistymistä niiden valmistumiseen asti. Huolehdimme myös kulkujärjestelmän, murtohälyttimien, kameravalvontajärjestelmän sekä äänentoistolaitteiston asennuksista.

SISUSTUS

Autamme sisustuksessa ja lisäksi saat meiltä tarvittaessa täydellisen hankintaluettelon sisustus- ja kalustetarvikkeiden osalta.

LEASING

Autamme kuntosalilaitteiden ja muun laitteiston leasing-sopimusneuvotteluissa.

MARKKINOINTI

Toteutamme keskitetysti kattomarkkinoinnin ketjun toimesta ja tämän lisäksi saat käyttöösi valmiin markkinointistrategian ja –materiaalit oman salisi paikallismarkkinointia varten.

KOULUTUS

Peruskoulutuspakettiimme kuuluvat myyntiä, markkinointia, taloudenhoitoa, hallinnointia ja kuntosalin kunnossapitoa koskevat osa-alueet. Tämän lisäksi koulutamme sinut käyttämään asiakas- ja laskutusjärjestelmäämme.

KEHITTÄMINEN JA TUKI

Seuraamme kuntosalialan ja kilpailutilanteen kehitystä. Kehitämme jatkuvasti liiketoimintakonseptiamme eteenpäin ja järjestämme säännöllisesti jatkokoulutuksia. Seuraamme yhdessä kuntosalisi jäsenmäärän ja taloudellisen tuloksen kehitystä sekä osallistumme mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen. Puls & Träning toimii kuin perhe, jossa nöyryys, toisista huolehtiminen ja onnellisuus ovat avaimia menestykseen.