P&T Hämeenkyrö – kuntosali arki- ja työkunnostaan huolehtiville hämeenkyröläisille ja ikaalislaisille

Ulla-Maija ja Hannu – asiakkaina alusta alkaen!

Viihtyisä kuntosali tavalliselle kuntoilijalle
P&T Hämeenkyrölle asiakasuskollisuus on kaikki kaikessa. Salilla tapaa usein henkilöitä, jotka ovat olleet asiakkaina salin avajaisista alkaen. Ulla-Maija Suovaniemi ja Hannu Kohvakka liittyivät kuntosalin jäseneksi tammikuussa 2013 – jo ennen kuin sali virallisesti oli avautunutkaan. Avajaisista alkaen heidät on löytänyt salilta kuntoilemasta vähintään kolme kertaa viikossa.

Kuntosali tukee omia harrastuksia
Tavoitteekseen Ulla-Maija ja Hannu ovat asettaneet kunnossa pysymisen. Aktiivinen harjoittelu takaa heidän mielestään myös hyvän terveyden. -Ikä ei ole este. Kaikki on itsestä kiinni – kotiin jääminen ei kehitä, vaan pitää liikkua, Hannu toteaa. Lihaskuntoharjoittelun lisäksi Hannu harrastaa taijia sekä tennistä ja Ulla-Maija puutarhanhoitoa. Kuntosaliharjoittelu tukee erinomaisesti molempien harrastuksia.

Matalan kynnyksen kuntosali
P&T Hämeenkyrön parhaat puolet ovat molemmille selvät. -Parasta on matala kynnys. P&T on tavalliselle kuntoilijalle tarkoitettu viihtyisä kuntosali. Tänne on aina kiva tulla ja täällä on kaikki mitä tarvitaan. Täältä löytyy asiansa osaava henkilökunta ja aina omanlaistaan seuraa. Sali on myös suht´edullinen, Ulla-Maija toteaa.

Jos pysyt pystyssä, voit hyvin harjoitella P&T:llä
Kuntosaliharjoittelua harkitseville Ulla-Maija ja Hannu haluavat antaa pari vinkkiä. -Tartu tilaisuuteen. Jos pysyt pystyssä, voit hyvin harjoitella P&T:llä. Pienet vaivat eivät ole esteenä. Tällä harrastuksella pysyy kaukana terveyskeskuksista!Uuden asunnon ostajalle kuntosalijäsenyys kaupan päälle!

Etsitkö uutta kotia Hämeenkyröstä? Valitse koti, jossa oma kuntosalisi on samassa pihapiirissä.

Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy tarjoaa 12 kk kuntosalijäsenyyden P&T Hämeenkyröstä kaupan päälle jokaiselle uuden asunnon ostajalle seuraavista uudiskohteista:
– Asunto Oy Paapanaho
– Asunto Oy Paapanpiha
Asuntoesittelyt ja varaukset: Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy, puh. (03) 3478 100.
Tutustu kuntosaliin: Avoimet Ovet joka ma & to klo 17-19 – tervetuloa!

Tervetuloa Avoimiin Oviin!

Avoimet Ovet MAANANTAISIN JA TORSTAISIN klo 17-19.

Tule tutustumaan kuntosaliin. Tutustuja saa kuntoilla maksutta ja voi liittyä samalla myös jäseneksi. Kerromme samalla myös muista palveluistamme.

Jäsenhakemus

Mikäli et pääse paikan päälle Avoimien Ovien aikaan, voit liittyä jäseneksi suoraan kotisivuillamme täyttämällä lomakkeen ”Liity jäseneksi”. Voit myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse, autamme mielellämme sinua!

Tarjoamme P&T Hämeenkyrössä:

  • Kuntoilua klo 05-23 vuoden jokaisena päivänä
  • Laadukkaat Technogym kuntoilulaitteet ja integroidut TV-näytöt cardio-laitteissa. Tämä mahdollistaa TV:n katselun, pelien pelaamisen ja musiikin kuuntelun suoraan omasta iPodistasi. Näin saat kuntoilustasi mahdollisimman mukavaa!
  • Vapaapainoharjoittelualue
  • Erillinen venyttelyalue, jossa mahdollisuus myös toiminnalliseen harjoitteluun
  • Personal Training, fysioterapia- ja hierontapalvelut
  • Saat neuvoja askarruttaviin kysymyksiisi aloittaessasi kuntoilun
  • Valoisan ja modernin tilan, jossa voit tuntea olevasi kuin kotonasi
  • Lokerikot arvoesineitäsi varten
  • Pukuhuoneet & suihkut
  • Mahdollisuus ilmaiseen tutustumiskäyntiin joka viikko avoimien ovien aikaan. Tämä on mainio tapa tutustua kuntosaliimme ja saada vastauksia henkilökunnaltamme kysymyksiisi!

Henkilöstö


Apua liittymiseen ja
jäsenyyteen ja ilmoitat
vikatilanteista.

050 363 1003

Jesse Asikainen
Personal Training, fysioterapia, hieronta
040 7275503

Näin löydät meille