Usein kysyttyä

Miten liityn jäseneksi?

Jokaisella kunto- ja hyvinvointisalilla on Avoimet Ovet -päiviä, jolloin voit testata laitteita maksuttomasti kerran, esittää kysymyksiä sekä liittyä suoraan jäseneksi. Voit toki liittyä jäseneksi suoraan myös tällä sivustolla olevan verkkokaupan kautta täyttämällä jäsenlomake kohdassa ”Liity jäseneksi”. Avainkorttisi lähetetään sinulle postissa ja saat kopion sopimuksestasi sähköpostitse.

Aukioloajat?

Kaikki Puls & Träning kuntosalit aukeavat henkilökohtaisella avainkortilla. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota harjoittelua 18 tunnin aukioloajalla seitsemänä päivänä viikossa aina klo 5-23.

Ikäraja?

Ikäraja jäsenyydelle on 18 vuotta. Jos harjoittelee yhdessä holhoojan kanssa, voidaan aktivoida oma ns. Nuorisojäsenyys 14 vuotta täyttäneelle henkilölle.

Liittymismaksu?

Liittymismaksu on 39 EUR kertamaksuna niin kauan kun sinulla on aktiivinen jatkuva jäsenyys. Mikäli jäsenyys katkeaa, veloitetaan uusi liittymismaksu.

Kokeilutreeni?

Maksutta kerran Avoimissa Ovissa. Ikäraja 18 vuotta jos harjoittelee yksin, 14 vuotta mikäli holhoojan seurassa. Jäsenet voivat kutsua yhden ystävän kokeileman harjoittelua myös kerran maksutta. Tästä tulee ilmoittaa viimeistään 24 tuntia ennen harjoitteluhetkeä suoraan kuntosalille. Katso kunkin salin yhteystiedot ”Kuntosalimme” kohdan alla.

Haluatko vaihtaa kuntosalia?

Kaikilla P&T-kuntosaleilla on käytössä samat yleiset ehdot. Huomioi kuitenkin mahdolliset muutokset hinnoissa. Halutessasi vaihtaa kuntosalia, ota aina ensin yhteyttä oman P&T-salisi kuntosalipäällikköön tai muuhun henkilökuntaan. Entäpä jos vaihtamisen sijaan hankkisitkin monisalikortin?

Personal Training?

Jos haluat henkilökohtaista ohjausta voit soittaa omalle kuntosalillesi tai vierailla Avoimissa Ovissa, niin saat lisätietoa Personal Training -palveluistamme (katso ajat ja paikat ”Kuntosalimme” kohdan alla). Samalla voit myös varata yksittäisiä tapaamisia Personal Trainerin kanssa.

PT:n varauksen peruuttaminen?

Personal Training -varaus on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Muutoin veloitamme siitä täyden maksun.

Maksutavat?

Suosittelemme e-laskua: sen saat käyttöösi helposti oman pankkisi kautta. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä tai vastaavalla saldolla. Jos e-lasku ei ole mahdollista, voit valita perinteisen paperilaskun (suoritus kerralla koko kaudesta). Huomioithan, että paperilasku sisältää laskutuslisän.

Sopimuksen purkaminen?

Sopimus voidaan päättää ennen sitoutumisajan päättymistä 80 EUR:n maksua vastaan irtisanomista seuraavan kuukauden viimeiseen päivään päättyväksi.

Sitoutumisajan jälkeen?

Kun sitoutumisaika solmitun sopimuksen perusteella on umpeutunut, sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Toistaiseksi voimassa oleva jäsensopimus voidaan irtisanoa siten, että jäsenyys päättyy irtisanomisilmoituksesta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

Irtisanomisaika?

Jäsensopimus on voimassa määräaikaisen sopimuskauden ajan ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa oleva jäsensopimus voidaan irtisanoa siten, että jäsenyys päättyy irstisanomisilmoituksesta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti.

Kuitti työpaikkaliikunnasta?

Ota yhteyttä kuntosaliisi, niin autamme sinua tämän kanssa.

Kortin siirtäminen toiselle?

Kaikki jäsenyytemme ovat henkilökohtaisia eivätkä näin ollen ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

Jäsenyyden jäädyttäminen?

Jäsenyyttä ei voida jäädyttää loman tai muuton vuoksi. Jäsenellä on kuitenkin oikeus jäädyttää jäsenyys sairaustapauksen ja vamman sekä raskauden tai asepalveluksen perusteella. Ota yhteyttä kuntosaliisi puhelimitse tai sähköpostitse, autamme sinua jäsenyyden jäädyttämisessä. Emme jäädytä jäsenyyttä jos lääkärintodistus esitetään jälkikäteen.

Kadonnut kortti?

Kadonneesta kortista tulee välittömästi ilmoittaa kuntosalillesi sähköpostitse tai puhelimitse, jotta se voidaan sulkea väärin käytön ehkäisemiseksi. Uudesta kortista veloitetaan 10 EUR.

Solarium?

Kuntosaleillamme ei ole solariumeja.

Lahjakortti?

Hyvää joulua!, Iloista pääsiäistä!, Hyvää isänpäivää! Onnea äidille! tai Onneksi olkoon! P&T -lahjakortti on vastaus kaikkiin lahjapulmiisi! Ota yhteyttä kuntosaliisi sähköpostitse tai puhelimitse niin autamme sinua mielellämme.

Kysyttävää jäsenehdoistamme?

Jäsenehdot löydät täältä
Terms and Conditions in English
Tietosuojaseloste
Arvontojen ja kilpailujen säännöt ja Rekisteriseloste