sivukuva2
P&T tango oikea
 
 

Yhteystiedot

Osoite: Zirkonipolku 2, 01700 Vantaa

Avoinna: Joka päivä klo 5-23 kuntoklubin jäsenille

Asiakastuki: 040 0800 248 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-15

Myyntipalvelu: 040 1990 194 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-16

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lue lisää

Palvelut

kuntosaliptpienryhmäliikuntafysioterapiahieronta

 

Liity ennakkomyynnissä olevan P&T-kuntoklubin jäseneksi

Kiitos että olet päättänyt liittyä ennakkomyynnissä olevan P&T-kuntoklubin jäseneksi! Ennakomyynnissä olevan jäsenyyden hankit helposti: valitse itsellesi sopivin ennakkomyynnissä oleva kampanjajäsenyys ja tee tilaus. Tilauksella varmistat itsellesi kampanjahinnan ja sitoudut ennakkomyyntikampanjaan mukaiseen jäsenyyteen. Näiden perusteella maksat ensi vaiheess vain liittymismaksun. Kuntosali avataan ilmoitettuna ajankohtana. Vaikka uusien kiinteistöjen rakennusprojektit ovat pitkiä ne kuitenkin elävät ja on mahdollista, että sali pystytäänkin avaamaan jo aiemmin. Ennakkojäsenyyden hankkineet pääsevät käyttämään salia heti kun se on mahdollista - virallista avaamista aikaisemmin. Tältä jaksolta ei ennakkoon jäsenyyden hankkineilta peritä jäsenmaksua. Kun kuntosali on virallisesti avattu, käynnistyyvät normaalit jäsenperusteiset kuukausiveloitukset.

Maksutavat e-lasku, paperilasku (laskutuslisä 5€) sekä kaikkien liikuntamaksuoperaattoreiden liikuntasetelit ja -saldot. Liittymismaksu laskutetaan erillisellä laskulla ja samassa yhteydessä saat ohjeen e-laskutuksesta sekä liikuntaseteleillä maksamisesta. Ensimmäisen kauden kokonaishinta valitusta tuotteesta riippuen 337,80€ tai 445,80€. Kaudella tarkoitetaan 12kk määräaikaisen jäsenyyden ajanjaksoa.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hyvinvointipalvelut

P&T-kuntoklubin jäsenenä voit varata hierontaa jäsenetuhintaan esim. kipujen ennaltaehkäisyyn ja vähentämiseen, liikkumisen helpottamiseen, vammojen ennaltaehkäisyyn ja niistä toipumiseen sekä kuntoutumiseen - tai ihan vain mukavampaan arkipäivään. Saat alennuksen myös lähetteen perusteella tehtävistä hoidoista. Hierontapalvelut toteuttaa P&T:n yhteistyökumppani Terveystalo Rela -hierojat.

Personal Training ja fysioterapiapalvelun toteuttavat koulutetut ammattilaiset.

Varaa aika hierontaan: Varausjärjestelmään tästä

Jäsenehdot löydät täältä.

 

Löydät täältä meidät

p&t Tony Orkamo

Miia Säilä
Personal Trainer

Puh.: 044 984 8779

Lähetä viesti Miialle
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joonas Suominen

Niko Ma
Hieroja

Varaa aika hierontaan

   

ota yhteyttalomake