Ruokailu on osa elämäntapaa - ota se haltuun

P&T:n ravintovalmennus rakentuu Sinun, elämäntapasi ja tavoitteittesi ympärille. Aktiivisilla liikkujilla se voi olla liikuntasuorituksen tuloksellisuuteen liittyvää valmentamista tai palautumista tukevaa neuvontaa - peruskuntoilijalle se on useimmiten laihduttamiseen, kiinteytymiseen tai arkipäivän energiatasojen nostamiseen liittyvää valmentamista.
Ravintovalmennuksen toteuttaa joko P&T:n Personal Trainer - jolloin se on osa Personal Training -palvelua - tai tarpeen vaatiessa esimerkiksi ravintoneuvoja tai muu ulkopuolinen terveyden- ja/tai hyvinvoinnin ammattilainen, jolloin sen sisältö huomioidaan kuntoilusuunnitelmassa. Lähtökohtaisesti ravintovalmennus toteutetaan aina kahdenkeskisenä valmennuksena. Huomioithan, että P&T-ravintovalmennus on vain P&T-kuntoklubin jäsenten käytettävissä.

Kiitos! Haluan yhteydenoton ravintovalmennukseen liittyen.

Huom! Varmista, että olet täyttänyt "*" merkillä varustetut kohdat

 

Seuraavat kysymykset ovat valinnaisia. Vastaamalla niihin nopeutat asian hoitamista.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Jättämällä yhteystietosi annat meille markkinointiluvan lähettää Sinulle aika ajoin aiheeseen liittyvää sähköpostia. Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti emmekä myy niitä eteenpäin.

ota yhteyttalomake